Regnskabsmedarbejder søges til ejendomsadministration

Vi søger en ny regnskabsmedarbejder til Ejendomsadministration

Vi er en ejendomsadministration beliggende midt i Roskilde, som har en alsidig portefølje af foreningskunder og udlejningsejendomme og mangler en dygtig regnskabsmedarbejder. Vi er et firma med 7 ansatte og er i hastig vækst.

Vi søger en dygtig regnskabsmedarbejder, som kan arbejde selvstændigt og have mange bolde i luften. Som ejendomsadministration har vi mange kunder, som du skal varetage bogholderiet for. Som økonomiarbejder kommer du til at arbejde bredt inden for regnskab og lønadministration samt allround-bogholderiopgaver – herunder også afstemninger, lønadministration og rapportering til alle vores kunder.

Er du vores nye regnskabsmedarbejder?

  • Den ideelle kandidat har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og nogle års erfaring eventuelt fra et revisionsfirma eller en regnskabsfunktion, hvor du har arbejdet med alle former for regnskabsopgaver.      
  • Du er selvstændig og interesseret i at være del af et innovativt team
  • Som person er du detaljeorienteret og talstærk med stor ansvarsbevidsthed
  • Du er indstillet på at løfte i flok og hjælpe kollegaer, når der er behov for det
  • Har du kendskab til Unik Bolig vil det være en fordel

Send os din ansøgning

Kunne du tænke dig at være en del af et professionelt team, hvor vi har det godt med hinanden, så send os din ansøgning på hal@toftadm.dk.

Du er velkommen til at kontakte Helle Toft på telefon 20 99 81 99 eller via mail til hal@toftadm.dk hvis du spørgsmål til stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler og stillingsopslaget bliver lukket, når vi har fundet den rigtige kandidat til jobbet. Alle henvendelser behandles med fuld diskretion.